Годината на Дракона
разберете всичко за годината на дракона, както и за родените през годината на дракона и всичко за тяхната съдба и личност

Категории:
Коледни Пожелания
Новогодишни Късмети за Баница

Годината на Дракона

Годината на ДРАКОНА
родените през 2012 са иновативни, предприемчиви, самоуверени, смели, страстни, надути и избухливи

Години на дракона: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Личност
Заема 5-та позиция в китайския зодиак, дракона е най-могъщият от знаците. Драконите символизират такива черти на характера като господство и амбиция. Драконите предпочитат да живеят според собствените си правила и ако бъдат оставени сами по себе си, обикновено са успешни. Те не се страхува от предизвикателства и са готови да поемат рискове. Те са страстни във всичко, което правят и правят нещата като виша мода. За съжаление, тази страст и ентусиазъм може да остави Дракона с чувство за изчерпаност и неизпълнени задачи.
Драконите често помагат на другите, но те по-рядко молят за помощ. Дълбоко в себе родените под знака на Дракона предпочитат да бъдат сами. Може би това е, защото те са най-успешни, когато работят самостоятелно. Тяхното предпочитание да бъдат сами, може да се намира като арогантност, но тези качества не са приложими с други. Дракони са темпераментни!
Здраве
Като се има предвид техният трудолюбив характер, драконите като цяло са здрави. Страдат от периодични напрежение –  главоболие, вероятно, защото те вземат толкова много рискове. Родените под знака и в годината на Дракона биха могли да се възползват от средна активност и дейност в живота си. Йога или ходене би било добре, тъй като тези дейности могат да работят в умовете им и телата им.
Кариера
Драконите предпочитат да са водещи, да се ръководители. Добър избор са работни места, които им позволяват да изразят своята креативност. Някои добри кариери включват: изобретател, мениджър, анализатор, компютър, юрист, инженер, архитект, брокер и човек на продажбите.
Взаимоотношения
Драконът ще даде любовта си, но няма да се откаже от своята независимост. Защото те са бързи, понякога техния темперамент е отмъстителен, техните партньори трябва да бъдат търпеливи. Драконите се радват на хора, които са интригуващи, но когато те намерят подходящите партньори се ангажират с това лице за цял живот.

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Дракона и 5 елемента – метал, вода, дърво, огън, земя

– Метални Дракони – Родени през Години 1940 г. и 2000 година
Метала засилва това, че е силен знак. Металните дракони са по-решителни и те се борят за това в което те вярват. Те се радват на компанията на тези, които се чувстват достатъчно силни, за да отправят предизвикателство към своите убеждения. Те са истински лидери и обикновено ще намерят изобилие от хора, които ще желаят да ги следват.
– Водни Дракони – родени през 1952 и 2012 година
Водата успокоява огъня на Дракона. Водните дракони са в състояние да виждат нещата от други гледни точки. Не е необходимо винаги да бъде прав. Ако техните решения са добре проучени преди това, а обикновено са и другите хора около тях се включат.
– Дървени Дракони – родени през 1904 и 1964 година
Дървените Дракони също са готови да се забавляват и да чуят мнението на другите. Творческите им страна е силна, и те са креативни и иновативни. Те се разбират с другите, но винаги ще бъдат доминираща сила.
– Огнени Дракони – родени през 1916 и 1976 година
Огнени Дракони са емоционални. Огнени Дракони  поставят себе си на постаменти, защото те реагират бързо и безразсъдно, те понякога правят погрешни решения. Огнени Дракони трябва да намалят скоростта и да поддържат темперамента, тогава те се чувстват най добре.
– Земни Дракони – родени през 1928 и 1988 година
Те са вкоренени в земята, Земните Дракони правят по-добри решения, защото те действат по-рационално. Драконите на Земята са уравновесени и са в състояние да контролират тяхното поведение. Те повече стимулират другите, но и те предпочитат да се възхищават на другите.

Съвместимост
Драконите са съвместими с Маймуна или Плъх

Несъвместимост
Драконите са несъвместими с Бик и Коза

Според Китайския зодиак има 12 зодиакални знаци през различни години, ето и кои са те
Плъх – Бик – Тигър – Заек – Дракон – Змия – Кон – Коза – Маймуна – Петел – Куче – Свиня

Вижте още Пожелания:
Пожелания за Добро Утро
Пожелания за Добър Ден
Пожелания за Лека нощ

Забавни поздравления за лека нощ да спиш в кош с много усмивки и да сънуваш грош, яки смс-и за ноща за деца, любим, любима, гадже, с поздрави за късмет, приятни и сладки сънища с лек сън за любимия човек. Любовни Смс за лека нощ. Очаквайте и много на английски, немски и турски език, готови пожелания и поздрави за картички, картинки стихотворения и стихове

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---