Най-хубавите Пожелания за Рожден ден
бъдете най - оригинални с вашето пожелание за честит рожден ден на любимия мъж или жена, изпратете го като смс или в социалните мрежи като скайп, вайпър и фейсбук или напишете текст на традиционна картичка. Открийте вашите най-хубави пожелания за рожден ден като комбинирате няколко пожелания - Успех и ЧРД на рожденика от нас!

Категории:
Пожелания за Рожден ден на Мъж
Пожелания за Рожден ден на Жена
Пожелания за Детски рожден ден
Оригинални Пожелания за Рожден Ден
Скайп пожелания за Рожден ден
Пожелания за Първи Рожден ден
Честит Рожден Ден
Забавни Пожелания за Рожден Ден

Най-Хубавите Пожелания за Рожден Ден

За първи път в Интернет пространството нови пожелания за рожден ден.Тук са избрани най-хубавите пожелания за рожден ден след гласуване на читателите на Pojelaniq-bg.Net в нашата Facebook страница!

За твоя ден рожден, аз искрено желая да живееш в здраве, щастие, любов и изобилие! (име) Честит Рожден Ден!

*****

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Пожелавам ти най-хубавото нещо в живота – късмет. Защо ли? Защото най–красивите хора няма да бъдат щастливи в любовта, ако срещнат неподходящата половинка. Дори и седнал в лодката си на канарските острови, може да отидеш на дъното. Ето защо, аз ти пожелавам късмет във всичко и винаги да се появяваш в точното време и на точното място.

*****

Нека усмивката никога да не слиза от лицето ти! Нека доброто се върне по 3 пъти при теб! Нека твоят младежки дух и жизнерадостност не те напуснат! ЧРД!

*****

Честит рожден ден (име)!
Пожелавам ти на първо място най-важното – Здраве! Защото имаш ли здраве мечтите ти лесно ще се превърнат в реалност, джобовете винаги ще са ти пълни с пари, а сърцето ще е пълно с радост и любов към близките ти хора!

*****

За твоя рожден ден аз наистина искам да ти пожелая една почивка време: дъжд от невероятните дарове на искрената радост на слънцето, пухкави и безгрижни облаци, нежен бриз и свежи нови преживявания. Честит Рожден ден на най-хубавия човек на света!

*****

С пожелания за дълъг и щастлив семеен живот с верни приятели наблизо и нека радостта, успехите и любовта бъдат с теб. Честит ден рожден (име)

*****

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Днес слънцето грее само за теб,
а птиците пеят в твоя чест!
Усмихни се и не му мисли,
а забавен ден си направи!
Честит Рожден Ден (име)!

*****

По случай твоя рожден ден ти желая късмет, сърдечност, лекота, спокойствие и хармония във всяко начинание. Никога не се променяй! Ти си лъч светлина, вълна от позитивизъм, яркост и екстравагантност. Не ги губи!

*****

Честит Рожден Ден! Пожелавам от сърце – просперитет и богатство недискретно, любов и страст, главозамайваща кариера, много деца и разбира се щастие.

*****

Желая ти добро настроение, много парични подаръци, неочаквани изненади, сбъдване на най-хубавите сънища и огромно море от шампанско. Честит Ден Рожден ;)

*****

ЧРД! ;) Пожелавам ти здраве като орлите, злато като планина, любов като торнадо и много безгрижие!

*****

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Красимира, бъди по–богата от земята и по–красива от зората! Честит Рожден ден!

Вижте още:
Пожелания за Късмет
Пожелания за Успех

Скоро ще намерите най-хубавите пожелания за рожден ден на приятелка, приятел, мъж, жена, избраните най-хубави пожелания за рожден ден от нашите читатели могат да се комбинират и по този начин да създадете най-хубавото пожелание за рожден ден или за всеки празник и повод

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---