Оригинални Пожелания за Рожден Ден
Вземете оригинални поздрави за рожден ден на ваш приятел и уникални пожелания, които може да ги видите единствено в сайта pojelaniq-bg.net - няма да ги намерите в други сайтове. Разгледайте и останалите подкатегории в сайта за пожелания

Категории:
Пожелания за Рожден ден на Мъж
Пожелания за Рожден ден на Жена
Пожелания за Първи Рожден ден
Пожелания за Детски Рожден Ден
Скайп пожелания за Рожден ден
Поздравления с Днем Рождения на Руски език
Калкулатор за Рождени дни
Честит Рожден Ден
Забавни Пожелания за Рожден Ден

Оригинални Пожелания за Рожден Ден

Честит Рожден Ден мила! Пожелавам ти много здраве, успехи, любов и топлина, нестихващи мечти и стремеж към всичко ценно и красиво, запази този позитивен дух и се радвай на много красиви моменти! Целувки и весел празник!

*****

Честит рожден ден! Нека винаги си заобиколен от истински хора, които да ти вдъхват вяра, че можеш и сила да постигаш целите си! Желая ти здраве, късмет и любов! С пожелания за оригинален рожден ден и наздраве!

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

*****

Честит Рожден ден, Умнице – Хубавице! С пожелания за изобилие от радост, топлина в сърцето и да не забравя здраве! Желая ти още мечти, истински приятели и хора около теб, смелост и много любов.., а и пътешествия – още повече….това ти харесва нали! Сладки Целувки от мен и Весел Празник!

*****

Поздравявам те Честит Рожден ден! На този ден, желая да ти дам един огромен букет от комплименти – всички те ще бъдат истински. Твоя остър ум, красота, отличния характер и искрящия хумор нека да са ти от полза в живота. С пожелания да сграбчиш живота и да вземеш всичко хубаво и ценно от него.

*****

Нека всичко което желаеш, което мечтаеш да се сбъдне бързо, лесно и с красота. Желая ти Голямо щастие и живот изпълнен с любов и топлина в душата ти. Честит рожден ден и нека бъде светъл, красив и щастлив забавен празник!

*****

Поздравявам те с голямо желание и нека всеки ден твоя живот да е изпълнен с оптимизъм, свежи идеи и интересни срещи. Желая здравето, успехът и любовта винаги да бъдат неразделни твои другари. Честит оригинален рожден ден.

*****

Сърдечно те поздравявам за деня в които си роден. Благодаря ти, че винаги си били там, че винаги си имал време за семейството и приятелите си! Нека бог да ти даде здрави и дълги богати години! С пожелания за оригинален, весел и забавен рожден ден!

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

*****

Приеми моите оригинални поздравления за един прекрасен ден.
Пожелавам ти художник да нарисува живота ти с ярки цветове,
Композитор до напише много красива мелодия на съдбата ти.
Успех, късмет във всички начинания за изпълнение на съкровените желания.
Честит рожден ден.

Вижте още Оригинални Пожелания:
Оригинални Пожелания за Рожден Ден за Мъж
Оригинални Пожелания за Имен ден
Оригинални Пожелания за Сватба
Оригинални Пожелания за Нова Година

Тук нашите приятели ни изпратиха оригинални пожелания за рожден ден, ако и вие сте творец, писател или имате поне малка поетична нагласа, може да ни изпратите оригинални пожелания за рожден ден и чрд, и ние ще ги поместим в най - големия сайт за Пожелания - Рojelaniq-bg.net, може да ги използвате за мъж, жена, дете или момче и момиче. Разгледайте също така и цитати, мъдри мисли, яки фрази, девизи и спомени за живота.

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---