Оригинални Пожелания за Сватба
често ни питат по елетронната поща и в нашата facebook страница, за някакви по - оригинални пожелания за сватбен ден, затова ние решихме да поставим задача на нашите текстописци и да сътворят яки оригинални пожелания за сватба - вижте какво сътвориха те

Категории:
Оригинални Пожелания за Рожден ден
Оригинални Пожелания за Имен ден
Оригинални Пожелания за Рожден Ден за Мъж
Оригинални Пожелания за Нова Година

Оригинални Пожелания за Сватба

Много Нови и Оригинални Пожелания за Сватба

Вие сте родени да сте заедно и заедно ще бъдете завинаги! Запомнете че трябва да имате пространство във вашето едно цяло и нека ветровете на ежедневието танцуват най-любовния си танц! Обичайте се един друг и нека тази обич е движеща сила на морето между бреговете на душите ви. Вие ще се заедно дори и в мълчаливата памет на Бог!
Честит Сватбен Ден!

*****

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Любовта е търпелива, любовта не е ревност, любовта не е неприлична, любовта е открита, любовта е бяла и чиста, любовта не се изказва, а тя се показва!
Честита Сватба от …

*****

Господ събра две свързани съдби в едно! Ние Ви благодарим за вашето решение да кажете заедно едно голямо ДА! Благодарим Ви за любовта което Ви обединява, за мира представен в този ден, за надеждата с която Вие очаквате утрешния ден, за усърдната работа, храната и светлите небеса, които правят живота ви възхитителен.

****

Любовта тръгва от желание, но за де се изпълни това желание, човек трябва да има желания! Нека Вашите желания бъдат ваши Пожелания за да се слеете като поток и като песен в нощта! Бъдете благодарни на живота и често размишлявайте за любовта, любов която е около Вас и в самите Вас. Обичам Ви, Честит тържествен сватбен ден!

*****

Обичта ви е безгранична, но нека по броим.
Обичате се по дълбочина, широчина и височина, Обичате се свободно, Обичате се честно, Обичате се със страст, Обичате се със сърцата си и пеперудите в стомаха … така мога да продължавам до безкрай, защото вашата обич е безгранична чак до края на света!

*****

На този сватбен ден, моля да се изправите един срещу друг и да вземете ръцете на другия, така че да може да видите Вашият подарък, те са за Вас! Това са ръцете на най-добрият ви приятел, млад и силен, пълен с любов към вас, които на тази сватба ви е обещал и врекъл че ще се обичате един друг днес, утре и завинаги. Това са ръце които ще работят заедно и ще изграждат едно общо бъдеще. Това са ръце които безброй пъти ще трият сълзите на радост в очите ви. Това са ръце които ще ви дават сила, точно когато имате нужда от нея. Благословена сватба и съвместен живот!

*****

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Какво по-голямо нещо от продължението на две души в една. Вие сте едни за друг и го чувствате, знаете и показвате помежду си и най-важното споделяте вашата любов със всички нас на този сватбен ден. С най-искрени пожелания за един забавен живот, изпълнен с радост, щастие и здраве!

*****

Бракът е среща на две сърца, да споделят любов, болка, радост и борба. Ние сме горди и чест е за нас да споделим този привилегирован момент на Вашето Сватбено тържество и ви желаем благословения, както сега, така и завинаги.

*****

Ние искаме всяко добро желание днес на вашата сватба да стане реалност. Нашата молитва е да намерите през целия си живот щастието и любовта, докато работите за сбъдване на вашите мечти!

*****

Най-добри пожелания за Вашата сватба!
Знайте че бракът е забавно и сложно нещо, обичайте се един друг с цялото си сърце. Имайте прекрасни деца и дълъг щастлив семеен живот заедно!

*****

Най-голямото ми желание за вас двамата е през годините си на любов един към друг, любовта ви да расте и през изминали години напред да поглеждате назад към днешният ден и да си спомняте че любовта тогава е била най-малка!

Вижте още:
Сватбени Пожелания
Поздрави за Сватба
Пожелания за Годеж
Пожелания за Младоженци

Яки оригинални пожелания за сватба, бъдете незабравими като изпратите на вашите близки приятели, роднини и колеги незабравима картичка с оригинално пожелание за сватба

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---