Пожелания за 18 Рожден Ден
Пълнолетие! Навършването на 18 години е голямо събитие в живота на всеки човек. Този ден е изпълнен с много радост, щастие и най-вече мечти за бъдещето. Прочетете всички пожелания за 18 рожден ден и изпратете на ваш приятел най-готиният поздрав за рожден ден 18 години на момиче, момче, любим или любима - гадже.

Категории:
Пожелания за Рожден ден на Мъж
Пожелания за Рожден ден на Жена
Пожелания за Детски Рожден ден
Пожелания за Първи Рожден ден
Оригинални Пожелания за Рожден Ден
Скайп пожелания за Рожден ден
Честит Рожден Ден
Забавни Пожелания за Рожден Ден

Пожелания за 18 Рожден Ден (Пълнолетие)

Оригинални и Забавни Пожелания за 18 Рожден Ден

Надявам се 18 ти рожден ден да е толкова забавен, че той да се превърне в ежегодно събитие. Пожелавам ти да се държиш като на 18 години още 100 години. Честит 18 рожден ден!

*****

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Пълнолетие. Думата „Тийн“ може да бъде прикрепена към твоята възраст, но това не означава, че все още си тинейджър. На 18 години ти си възрастен човек. Това е времето в което започваш да поемаш големи отговорности. Честит 18-ти Рожден Ден!

*****

Навършването на 18 години те прехвърля в един луд свят, изпълнен с много изненади и пречки. Наслади се на зрялата възраст и не забравяй, че родителите ти винаги ще бъдат до теб!

*****

Добре дошли в зрялата възраст. Сега си оправи леглото и си прибери дрехите от пода. Честит 18-ти рожден ден!

******

Честит рожден ден на един то най-умните, най-красивите и най-верните приятели, когото познавам. Имам цялата вяра на света, че ще имаш по-успешно бъдеще и щастлив живот.

******

На 18 години, може да си мислиш, че парите могат да купят всичко, дори и любовта, но това което можеш да си купиш не струва и стотинка. Най-добрите неща в живота не могат да бъдат купени или продадени – те могат само да се почувстват със сърцето. Честит да бъде твоя 18 Рожден Ден!

*****

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Честит 18 рожден ден! Може би по години твоето детство официално приключи, но знай че човек не трябва да загубва детската си душа! С пожелания детето в теб да не те напусне. Изпращам ти моите приятелски Усмивки!

*****

Твоя 18 рожден ден е повод за празнуване на едно нова начало. Възползвай се и прегърни всички възможности, които ще получиш по твоя път напред.

*****

Навършването на 18 години е най-голямата причина да има голяма парти, но не прекалявай много, защото вече си достатъчно голям, за да те хвърлят в затвора. С пожелания за щур 18-ти рожден ден!

*****

Пожелавам ти от сърце много късмет и просперитет, цялото здраве и щастие на света. Честит 18 рожден ден!

*****

18-тия рожден де е вълнуващ, но 21-я ти рожден ден ще бъде още по вълнуващ. Честит рожден ден и нека си пожелаем да бъдем заедно и на 21-вия ти рожден ден.

*****

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Ти си по пътя към огромна радост, приключения и просперитет. Честит 18 рожден ден!

*****

ЧРД! На 18 години ти официално се превръщаш в жена и тръгваш по пътя на пътешествията за възрастни. Пожелавам ти пътя ти да е обсипан със слънчеви лъчи и усмивки! Наздраве и нека да бъде за твое здраве!

*****

Красиви пожелания за пълнолетие

  1. Честито пълнолетие! Нека новата глава в живота ти да те отведе до най-невероятни приключения, успехи и радости. Нека смелостта и решимостта ти да бъдат твои постоянни спътници през всеки етап на този нов период в живота.

  2. Да ти е честито влизането в света на възрастните! Пожелавам ти да откриеш и следваш своята страст, да се научиш на усмивка дори и в трудните моменти, и да намираш радост във всеки ден.

  3. Честит 18-ти рожден ден! Красива възраст! Това е времето, в което животът ти наистина започва. Нека пълнолетието ти донесе не само свобода, но и мъдростта да я използваш правилно. Желая ти безброй моменти на радост и незабравими спомени!

  4. Пожелавам ти на този специален ден да започнеш най-вълнуващото пътуване в живота си – пътуване към самопознанието, успеха и изпълнението на мечтите си. Честит пълнолетие!

  5. С пълнолетието идват и много нови възможности и отговорности. Нека този нов период в живота ти да бъде изпълнен със смех, любов, усмивки и успех. Наслаждавай се на всеки момент и покорявай всяко предизвикателство с увереност! Честит 18-ти рожден ден!

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---