ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ИМЕН ДЕН

Живейте всеки ден не само на празник!

Именият ден е свят и чист празник, защото на него именикът празнува денят на своя светец. Този ден е личен и персонален, подобно на рождения ден се отбелязва по сходен с датата на раждане, начин.

Пожелания за имен ден

Да чуеш прекрасни слова, подбрани в кратък текст, които да кънтят като възвишена сила. Да се сбъднат всички мили пожелания, така както сгряват сега сърцето е така прекрасно. Ето, защо сега екипът на pojelaniq-bg.net, предоставя за вас възможност да се спрете на точния текст, да го вмъкнете в своята картичка, смс или и-мейл и да изпратите на някои именик.
Ако не знаете, как и с какво да зарадвате празнуващия имен ден, достатъчно е да подберете кратко пожелание. Не е нужно да харчите маса пари за скъп подарък, ако не знаете дори, дали ще сте поканени на повода. Не е нужно да губите време в съчинения, ако това не ви се отдава.
Изберете пожелания за Имен ден от страниците на сайта и сами ще се уверите. Това ще донесе много топлина, радост и уважение на получаващият го. Ще накара да се замисли, че ето, има някой, който се е сетил за него.

Поздравления и пожелания за Именни дни

Поздравления и пожелания за всеки един празник са знака на внимание, уважение, признание, любов. Да поздравиш някого, за празника му е жест, който се цени високо от хора с различен социален статус, пол и възраст.
Именните дни са един от личните празници, а това да знаете пълното име на даден човек и кога има имен ден е повече от жест на уважение!

Как да отправим пожелание за Имен ден!

Не всеки умее да съчинява текстове и да изказва най-доброто, което мисли и чувства с думи, още по-малко с рими. Ето, защо екипът на https://pojelaniq-bg.net, създаде за вас тези страници. В тях, всеки ще открие специално пожелание за даден повод, а що се отнася за именните дни, тук ще намерите честитки за всяко име от християнския календар. Пожелания за мъже, Пожелания за жени, Пожелания за всички имени дни и имена на страниците на сайта!

Категории:
Оригинални Пожелания за Имен ден
Пожелания за Имен ден за Мъж
Пожелания за Цветница
Пожелания за Лазаровден
Пожелания за Великден
Пожелания за Гергьовден

Пожелания за Имен ден

честит имен ден пожелания

Да ти е живо и здраво името, със здраве и гордост го носи, да не свършва виното и смелите мечти!

*****
Честит имен ден! Всичко, което ти желая е здраве, защото е необходимо щастие, защото е важно и много любов, защото тя ще спаси света!

*****
Ти си като пролетна река – красива и ярка. Нека радостта е с теб. Здраве до безкрай и нека успехите се множат!
Честит имен ден!

*****
На този ден тъгата забрави с приятели празнувай до забрава изпий до дъно радости мечти, а времето приемай за награда.

*****
Твоето име го показва ти си родена за обожание, винаги заобиколена от мъжко внимание, завладяваща възгледите на всички хора наоколо. С твоето сърце широко любовта ми ти вземи.

*****
Бъди като тревата – изправяй се, когато те газят! Бъди като кокичето – намирай топлина, дори в снега ! Бъди като звездите – близка и далечна, даряваща любов и светлина!

*****
Живота не се измерва броя вдишвания, а по спомените, които те карат да гледаш напред в живота. Желая хубави моменти с верни приятели. Честит имен ден!

*****
Името ти го доказва, че си силен, добър и нежен. Чашите с вино напълни и се поздрави за триумфа си!
Честит имен ден!

*****
Честит имен ден! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

*****
Бъди все така красива, весела игрива, бъди винаги засмяна и в искри обляна, бъди нежна и добра и се отдай на любовта!
Честит забавен имен ден!

*****
Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Живота казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

*****
Честит Имен Ден! Чудя се и се мая какво да ти пожелая – щастие или радост, а може би вечна младост. Нека да е младост, защото в нея има щастие и радост!

*****
Честит имен ден. Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума – да ти е леко сърцето и тежък джоба!

*****
Честит имен ден! Пращам ти легло от рози, алкохол без дози. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!

*****
Името ти отговаря на … надеждност, здравина и доброта. Ти си очарователен и лоялен, в теб има скромност и мъжка красота. С пожелания за честит имен ден и много успех, щастие, здраве и любов.

*****
Пожелавам ти здраве, то се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 100%! Честит имен ден!

*****
Честит имен ден! Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!

*****
Честит имен ден на патерица! Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичката.

*****
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш забавно така както ти искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

*****
Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта

*****
Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти.

*****
Честит Имен Ден! Винаги пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по-важно от това.

*****
Честит имен ден!
Много здраве, щастие и късмет навсякъде и във всичко забавно! Бъди жив и здрав, още дълги, дълги години и живей с името си!

*****
Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл

*****
Най-добрият човек! За теб злобата не съществува. С вяра и надежда за живот не пропускайте любовта! Нека мечтите са реалност и всеки ден здравето е с теб!

*****
Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих – Наздраве, да ти е живо и здраво името!

*****
Честит имен ден, приятелко, бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошо за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве , щастие, късмет и любов!

*****
Честит имен ден! Дано никога не съхне и вехне клона ти… от който се ражда живота! Да се разлистваш, да се плодиш,да се множиш и аз да имам участие в тази работа!

*****
Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче за веселба когато имаш имен ден! Бъди много усмихната, силна, обичана!

*****
Пращам за теб един милион поздравления. Живей и се радвайте на живота, това е най-важното и ще бъдеш красив, здрав, щастлив и винаги млад. Честит имен ден!

*****
Честит имен ден! Най-важното е жените да те харесват, а мъжете да те уважават. Останалите не ги мисли. И да пийнеш яко, защото празник без водка е като Титаник без лодка.

*****
В празника твои желая, успехи, късмет, лошите моменти забрави и погледни ти напред. Животът те очаква. Честит имен ден

*****
Всички харесват забавни мъже с бъдеще и жени с минало. Аз бъдеще вече имам – вземи ме сега и след време и ти ще имаш минало.Честит празник!

*****
Чест е за мен да съм твои добър приятел. Чест е за мен да те обичам. Чест е за мен да отгледаш моите деца. Обичам те и честит имен ден

*****
Честит имен ден!
Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш във пари.

*****
Честит имен ден! Да ти е живо и здраво както името, така и тялото, и да ти носят все хубави неща.

*****
Честит празник! Бъди ни жив, здрав, влюбен, но не изгубен, а вечно обичан!

*****
Ти си слънцето за мен! Ти си радостта за мен! Ти си моя наркотик да е Честит именният ти ден!

*****
На едни хубави очи, на едно добро сърце, на един прекрасен човек, който никога няма да забравя, Честит забавен имен ден!

*****
Нека само обич топли твоите очи! Нека слънцето огрява дните ти с лъчи! Здравето да ти е спътник всеки божи ден и 100 години да празнуваш този имен ден. P. S. Рози и целувка от мен.

*****
Честит имен ден! Желая рози пътят ти да кичат, живей в прегръдките на любовта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

*****
Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето; щастливи мигове, повече от звездите; и любов, по-истинска от реалността!!!

*****
Изпращам ти три картички, една картичка за здраве, една картичка за любов и една картичка за щастие, но на всички картички е твоето име, защото днес ти имаш имен ден

*****
Ако има по-хубаво от живота, ако има по-красиво от изгрева над морето, ако има нещо по-чисто от радостта, ако има нещо по-силно от обичта, нека бъде вечно твое!

*****
(името на именника)
Името носи си чисто, за да грее от род на род, от век на век. Човек за името живее и само с име е човек.

*****
Ти си стихия – не забравяй това! Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена! Честит ден имен ден!

*****
Името е важно за живота на човека, но човек със име – но без душа е нищо. Остани си такъв! С пожелание за весел имен ден!
Това са едни страхотни пожелания за имен ден за мъж или жена

честит имен ден

ОЩЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ИМЕН ДЕН!

Честит Имен Ден!
Да е чисто и свято името ти!
Да са светли дните ти!
Да имаш много здраве и късмет
И да живееш още 100 години занапред!

********************************

Измина година и ето, че отново имаш празник ти!

Да са светли всички твой дни.

Да имаш приятели добри,

С които да честваш още 100 именни дни!

Честит празник!

********************************

Пожелавам ти, без да поглеждате назад,

да имаш само щастливи дни.

Много да ти върви през делнични и празнични дни!

Животът ти, да тече по мед и масло

и пачки да имаш все от по 100.

********************************

Честито да е името ти!

Пожелавам ти, всички препятствия да минават лесно.

Пожелавам ти, само дребни оплаквания, на които да гледаш с ирония!

Нека всичко неприятно в живота ти да минава неусетно.

Пожелавам ти всичко красиво да остава завинаги!

********************************

Поздравления на всички именници!

Бъдете щастливи!

Радост, здраве, смях, да изпълва дните ви!

В живота да цари творчеството, любов и красота.

Успех навред и сега!!!!!

********************************

Имен ден е!

Празник светъл, не само за човек, но и за неговия ангел-пазител.

Нека пием за божествения покровител, който винаги е до нас и за именците.

Нека имат светли дни, в които във всяко дело да им върви!

********************************

Честит да е денят ти!

Светло да е името ти!

Да имаш много щастливи дни

И приятели, верни и добри!

********************************

Поздрави за именичката ни най-любима!

Да е „кралица“ тя не само този ден, но и всеки предстоящ!

Да бъде като планински орел,

когато иска да постигне нещо!

Да е красавица мила и с неописуема женска сила!

Сърдечно те поздравяваме

и добро здраве ти пожелаваме!

********************************

Поздрави за твоят имен ден!

Да имаш божествена защита,

и в живота – красота.

Всички пътища, за теб да са отворени,

да пътуваш и да сбъдваш мечти!

Усмивката винаги да грее на лицето ти

И любов да пламти в сърцето ти!

В страната на красива приказка,

да те води!

Всяка надежда да се сбъдне, всички планове, и мечти!

Поздрави най-сърдечни, от нас ти приеми!

********************************

Поздрав за Именния ти ден!

Нека ангелът слезе от небето,

Нека усмивка грейне на лицето!

Нека той донесе на твоя имен ден,

радост и щастие,

мир и доброта!

Нека всички те да останат у дома и да те водят за ръка!

********************************

Поздравявам те с твоят Имен Ден!

Здраве, щастие, просперитет и много холивудски късмет!

В животът ти да блестят само пъстри и цветни кристали,

да печелиш само златни медали!

Да имаш и приятели добри, с които да споделяш щастливи и не толкова дни!

********************************

Вижте още Пожелания:
Пожелания за Кръстовден
Поздрави за Имен ден

Оригинални хубави пожелания за имен ден, разгледайте сайта или използвайте търсачката и ще откриете забавни поздрави за имен ден жена, мъж или на любимия човек, момиче или момче, може да комбинирате и да съставите смс поздравление за картички на майка, баща, баба и дядо, а и за малко дете.

С красиво подбрано пожелание за имен ден, вие ще сте норма за етикет. Ще демонстрирате безупречно подбрани слова и реч, която е присъща за празника, според етикета.
Време е да се забавлявате!
Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания


--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---