ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ИМЕН ДЕН

Живейте всеки ден не само на празник!

Именият ден е свят и чист празник, защото на него именикът празнува денят на своя светец. Този ден е личен и персонален, подобно на рождения ден се отбелязва по сходен с датата на раждане, начин.

Пожелания за имен ден

Да чуеш прекрасни слова, подбрани в кратък текст, които да кънтят като възвишена сила. Да се сбъднат всички мили пожелания, така както сгряват сега сърцето е така прекрасно. Ето, защо сега екипът на pojelaniq-bg.net, предоставя за вас възможност да се спрете на точния текст, да го вмъкнете в своята картичка, смс или и-мейл и да изпратите на някои именик.
Ако не знаете, как и с какво да зарадвате празнуващия имен ден, достатъчно е да подберете кратко пожелание. Не е нужно да харчите маса пари за скъп подарък, ако не знаете дори, дали ще сте поканени на повода. Не е нужно да губите време в съчинения, ако това не ви се отдава.
Изберете пожелания за Имен ден от страниците на сайта и сами ще се уверите. Това ще донесе много топлина, радост и уважение на получаващият го. Ще накара да се замисли, че ето, има някой, който се е сетил за него.

Поздравления и пожелания за Именни дни

Поздравления и пожелания за всеки един празник са знака на внимание, уважение, признание, любов. Да поздравиш някого, за празника му е жест, който се цени високо от хора с различен социален статус, пол и възраст.
Именните дни са един от личните празници, а това да знаете пълното име на даден човек и кога има имен ден е повече от жест на уважение!

Как да отправим пожелание за Имен ден!

Не всеки умее да съчинява текстове и да изказва най-доброто, което мисли и чувства с думи, още по-малко с рими. Ето, защо екипът на https://pojelaniq-bg.net, създаде за вас тези страници. В тях, всеки ще открие специално пожелание за даден повод, а що се отнася за именните дни, тук ще намерите честитки за всяко име от християнския календар. Пожелания за мъже, Пожелания за жени, Пожелания за всички имени дни и имена на страниците на сайта!

Категории:
Оригинални Пожелания за Имен ден
Пожелания за Имен ден за Мъж
Пожелания за Цветница
Пожелания за Лазаровден
Пожелания за Великден
Пожелания за Гергьовден

Пожелания за Имен ден

честит имен ден пожелания

Да ти е живо и здраво името, със здраве и гордост го носи, да не свършва виното и смелите мечти!

*****
Честит имен ден! Всичко, което ти желая е здраве, защото е необходимо щастие, защото е важно и много любов, защото тя ще спаси света!

*****
Ти си като пролетна река – красива и ярка. Нека радостта е с теб. Здраве до безкрай и нека успехите се множат!
Честит имен ден!

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

*****
На този ден тъгата забрави с приятели празнувай до забрава изпий до дъно радости мечти, а времето приемай за награда.

*****
Твоето име го показва ти си родена за обожание, винаги заобиколена от мъжко внимание, завладяваща възгледите на всички хора наоколо. С твоето сърце широко любовта ми ти вземи.

*****
Бъди като тревата – изправяй се, когато те газят! Бъди като кокичето – намирай топлина, дори в снега ! Бъди като звездите – близка и далечна, даряваща любов и светлина!

*****
Живота не се измерва броя вдишвания, а по спомените, които те карат да гледаш напред в живота. Желая хубави моменти с верни приятели. Честит имен ден!

*****
Името ти го доказва, че си силен, добър и нежен. Чашите с вино напълни и се поздрави за триумфа си!
Честит имен ден!

*****
Честит имен ден! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

*****
Бъди все така красива, весела игрива, бъди винаги засмяна и в искри обляна, бъди нежна и добра и се отдай на любовта!
Честит забавен имен ден!

*****
Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Живота казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

*****
Честит Имен Ден! Чудя се и се мая какво да ти пожелая – щастие или радост, а може би вечна младост. Нека да е младост, защото в нея има щастие и радост!

*****
Честит имен ден. Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума – да ти е леко сърцето и тежък джоба!

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

*****
Честит имен ден! Пращам ти легло от рози, алкохол без дози. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!

*****
Името ти отговаря на … надеждност, здравина и доброта. Ти си очарователен и лоялен, в теб има скромност и мъжка красота. С пожелания за честит имен ден и много успех, щастие, здраве и любов.

*****
Пожелавам ти здраве, то се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 100%! Честит имен ден!

*****
Честит имен ден! Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!

*****
Честит имен ден на патерица! Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичката.

*****
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш забавно така както ти искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

*****
Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта

*****
Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти.

*****
Честит Имен Ден! Винаги пожелавам най-вече здраве, защото няма нищо по-важно от това.

*****
Честит имен ден!
Много здраве, щастие и късмет навсякъде и във всичко забавно! Бъди жив и здрав, още дълги, дълги години и живей с името си!

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

*****
Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл

*****
Най-добрият човек! За теб злобата не съществува. С вяра и надежда за живот не пропускайте любовта! Нека мечтите са реалност и всеки ден здравето е с теб!

*****
Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих – Наздраве, да ти е живо и здраво името!

*****
Честит имен ден, приятелко, бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошо за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве , щастие, късмет и любов!

*****
Честит имен ден! Дано никога не съхне и вехне клона ти… от който се ражда живота! Да се разлистваш, да се плодиш,да се множиш и аз да имам участие в тази работа!

Още пожелания за имен ден >

Страници: 1 2

Вижте още Пожелания:
Пожелания за Кръстовден
Поздрави за Имен ден

Оригинални хубави пожелания за имен ден, разгледайте сайта или използвайте търсачката и ще откриете забавни поздрави за имен ден жена, мъж или на любимия човек, момиче или момче, може да комбинирате и да съставите смс поздравление за картички на майка, баща, баба и дядо, а и за малко дете.

С красиво подбрано пожелание за имен ден, вие ще сте норма за етикет. Ще демонстрирате безупречно подбрани слова и реч, която е присъща за празника, според етикета.
Време е да се забавлявате!
Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---