Пожелания за Рожден Ден на Дете
Децата винаги са били всичко за своите родители, затова един поздрав за рождения ден на детето е чувствен начин да изразите своята любов към тях. Бъдете най - оригинални с вашето пожелание за рожден ден на дете. Открийте вашите най-хубави пожелания за рожден ден на дете като комбинирате няколко различни пожелания - Успех и ЧРД на рожденика от нас!

Категории:
Пожелания за Детски рожден ден
Пожелания за Първи Рожден ден
Пожелания за Рожден ден на Мъж
Пожелания за Рожден ден на Жена
Оригинални Пожелания за Рожден Ден
Честит Рожден Ден
Забавни Пожелания за Рожден Ден

Пожелания за Рожден Ден на Дете

Оригинални и Забавни Пожелания за Рожден Ден на Дете
(пазете детското винаги в себе си)

Време е за много подаръци, големи торти и летящи балони! Това е рожденият ден на най-сладкото дете на света. Честит рожден ден на теб мило детенце!

*****

На рождения ти ден пожелавам, щастлив и радостен живот напред. Нека всичките ти мечти станат сбъднати мечти. Честит Рожден Ден.

*****

Честит Рожден Ден дете! Пожелаваме ти да си здрав, много усмихнат и щастлив! Нека с много весели приятели не спират забавните игри! Да радваш мама и тати и да учиш малката сестричка (братче) на много лудории!

*****

Честит рожден ден и знай, че детските мечти стават реалност, затова мило детенце не спирай да мечтаеш, да мечтаеш за светло бъдеще с безброй забави и игри.

*****

Честит Рожден Ден! Бъди все така весело и лъчезарно дете! Желая ти много весели игри с добри приятели!

*****

Честит Рожден Ден!

Здраве, щастие, късмет,

планини от сладолед,

щури танци и балони

ти желая…и бонбони!

*****

Адвокат, бизнесмен, преподавател, актьор, учен, а защо не и лекар. Какъвто и да станеш когато пораснеш, аз съм сигурен, че ще се открояваш от тълпата, защото ти си много светло и интелигентно дете. Честит Рожден Ден!

*****

Днес е денят в който можеш да забравиш твоята домашна работа от училище и да се отдадеш на торта, подаръци, песни, балони, танци и игри. Нека празнуваме заедно твоя специален рожден ден!

*****

Ти си много палава, но аз не мога да ти се скарам, защото всеки път когато гледам как спиш, аз осъзнавам че ти все още си дете. На моето палаво дете, по случай ден рожден, аз желая … бъди вечно здрава и все така лъчезарна.

*****

Уважаема принцесо, това е времето в което трябва да си отворите очите и да видите прекрасния свят около вас, който същевременно е станал много по-ярък от присъствието ви. Честит рожден ден на най–красивата принцеса на света!

*****

Секундите правят минута, а минутите правят часове. Часовете правят дни, а дните правят месеци. Месеците правят години с усмивки и незабравими спомени. Тук идва друга и твоя незабравим рожден ден! Желая ти да бъдеш жив и здрав, усмихнат и много щастлив.

*****

Честит рожден ден на най-ярката звезда в нашия живот. Ти ни направиш толкова щастливи, че ние забравяме всички проблеми на нашия живот. Честит рожден ден мило дете! С пожелания да не губиш с годините детското в сърцето си!

*****

Честит Рожден Ден, с пожелания да достигнеш успехи и се запознаеш с щастието през всеки етап от твоя живот.

*****

Казват, че детските години никои не може да върне, затова по случай твоя рожден ден аз ти пожелавам още по – щури игри, още по – верни приятели, още по – весели и безгрижни дни! Бъди жива и здрава – Целувки от (например: леля Галя)

*****

Дъщерите са топли като слънцето, светли като звездите, хладни като бриза, и сладки като мед. Кой не би искал някой като теб! Честит рожден ден на моята една едничка дъщеря! Обичам Те!

*****

Мило дете, ние твоите родители искаме да ти кажем, че ти си дар от Бога и този ден е свят за нас. Благодарим ти, че те има и си до нас! Желаем ти светло бъдеще и сбъднати детски мечти – Честит Рожден Ден от мама и тати!

*****

Ти си пламъчето в очите ни, надеждата в сърцата ни, мечтата в нашите души и най-невероятния син (дъщеря) за която може да сме мечтали. Щастлив и забавен рожден ден!

*****

> Още пожелания за рожден ден на деца

Страници: 1 2

Вижте още:
Пожелания за Късмет
Пожелания за Успех

Сайта се обновява всяка седмица, по този начин ние успяваме да ви доставим най-интересните и хубави пожелания за рожден ден на дете. С пожелания от екипът на Pojelaniq-bg.Net да запазите и да не губите детското в себе си ... останете си дете завинаги!

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания


--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---