Пожелания за Рожден ден на Момиче :)
Нови оригинални пожелания за рожден ден за момиче, които не са копирани от други сайтове и може да ги намерите единствено в Pojelaniq-bg.Net

Категории:
Пожелания за Детски Рожден ден
Пожелания за Рожден ден на Жена
Пожелания за Първи Рожден ден
Пожелания за Рожден ден на Мъж
Оригинални Пожелания за Рожден Ден
Скайп пожелания за Рожден ден
Честит Рожден Ден
Забавни Пожелания за Рожден Ден

Пожелания за Рожден Ден на Момиче

Оригинални пожелания за рожден ден за момиче

Красотата ти природна е несравнима в цялата Вселена. Всеки ден слънцето чака ти да се събудиш и да го огрееш за да се събуди то от твоите лъчи! Честит Рожден Ден Мила :)

******
На твоя ден рожден пожелавам – здраве до насита, щастливи времена и прекрасни приятели.

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

*****
Казват че всяка свещ върху тортата е още една година от живота наш, но от днешната добавена свещ от момиче ставаш жена! Бъди здрава, усмихната и отговорна в живота. Защото живота е пред теб и само от теб зависи как ще го изживееш. Честит Рожден Ден!

*****
Всеки ден е един брилянтен подарък за да се насладиш на живота. Надявам се този рожден ден да е само началото на една цяла нова година в твоя живот изпълнена с нюансите на най-красивите приказки на малките момичета.

*****
Всеки ден е брилянтен подарък да се насладите. Днес е рождения си ден. Надявам се това е само началото на цяла година на приказни дни чакат само за теб!

****
Момиченце сладко, ти си огледалото на мама и на татко! Днес е твоя празник, твоя ден рожден! Желаем ти много здраве, щастие и безгрижни дни! Бъди благословена сега и завинаги!

*****
Ти си моето Момиче, но ти си и моят най-добър приятел. А приятел е човек, който посяга към ръката ти, но докосва сърцето ти. Пожелавам ти твоя рожден ден да бъде ярък и красив точно като теб!

*****
Учените са открили, че момичетата сънуват винаги 2-ма мъже – 1 за готвене и почистване и още 1 за красота! На твоя ден рожден ден ти пожелавам и двата варианта но в едно цяло! :)

*****
Ти си най-прекрасния човек на Света! Никога не спирай да следваш сърцето си, защото хората които следват сърцето си излъчват любов и блестят като звездите, носейки радост и щастие за тях и хората около тях. Пожелавам ти един прекрасен и незабравим рожден ден!

*****
Днес е денят на моето момче!
Моето момиче което обичам! Затова ти желая любов!
Моето момиче което жадувам! Затова ти пожелавам страст!
Моето момиче което сънувам! Затова ти пожелавам мечти!
Чести рожден ден на момичето от моите мечти, което стана реалност и това си ти мила моя любов! Обичам Те!

*****
Всеки ден е един брилянтен подарък на които трябва да се насладиш. Днес е рождения ти ден и се надявам това да е само началото на една цяла година на приказни дни, които чакат само теб!

*****
ЧРД Принцесо!
Знай че пожеланията се сбъдват, Знай че принцовете съществуват, Знай че животът е една отворена книга в която ти пишеш твоята съдба със твоите желания, мисли и действия. Всичко е във твоите ръце :)

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

*****
Аплодисменти за момичето което не скри своите години от тортата!
Аплодисменти за момичето което посочи момчето което обича!
Аплодисменти за момичето което преследва своите мечти!
Аплодисменти за най-красивото момиче на този Свят което днес празнува своя Рожден Ден…. Това си ТИ!

Съвсем скоро ще добавим още много нови весели пожелания за рожден ден на момиче! Бъдете търпеливи и при следващото ви идване на сайта, те най – вероятно вече ще са качени на него!

Вижте още Пожелания:
Пожелания за Дете
Пожелания за Рожден Ден
Рожден Ден
Пожелания за Бебе

Сайта се обновява всяка седмица, затова очаквайте и още много нови пожелания за рожден ден на момиче, които ще може да използвате за написването на картичка или да изпращате във Facebook, Skype със супер смешно и забавно пожелание за рожден ден за момиче

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---