5 хубави пожелания за Кръстовден на 14 септември

картичка за кръстовденС днешния празник се свързва и началото на есента! Кръстовден е църковен празник, ден за поклонение. Според традицията се разчупва обредна питка (кръстова питка) и се правят ритуали за здраве. Хиляди вярващи посещават Кръстова гора и се молят за изцеление.
Имен ден празнуват носещите имената: Кръстьо, Кръстина, Кръстил, Кръстила, Кръстилена, Кръстена, Кръстан, Кръстана, Кана, Кънчо, Криста, Кристин, Кристина, Кристиян

Ето и 6 предложения за поздрави и пожелания към празнуващите на този ден!

На този ден ще се почерпя за твое здраве –  Велик християнски празник е Кръстовден! 

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

***

Моля се на Господ, днес на този християнски празник Кръстовден да ти донесе най вече здраве и да получиш благословията за праведен и пълноценен живот!

***

Честит имен ден, на този светъл църковен празник ти желая от цялото си сърце да бъдеш  здрав, все така усмихнат и винаги всеотдаен към близките си хора!

***

Честит празник, приятелю!
Желая много радост и успехи в живота, с лекота да преодоляваш трудностите и да не забравяш, че доброто винаги ще бъде възнаграждавано! Бъди благословен на Кръстовден!

***

Честит ти Кръстовден! На този празничен ден за теб и цялото ти християнско семейство, приеми  искрените ми благопожелания за здраве, любов и щастлив живот!

***

На този християнски празник се молим за здраве и благополучие. Нека бъдем смирени пред Господ!

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

 

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Етикети: , , ,

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---