Рожден ден

Всички знаем от деца какво е Рожден ден – ежегоден празник на датата на която е роден даден човек!
А рожден ден е ден от годината или годишнина, където едно лице празнува датата си на раждане. Рождени дни се празнува в много култури, често с подарък, парти с близки и приятели или ритуали. Въпреки че, основните религии също празнуват в чест на раждането на техния основател / например, рожден ден на Буда или  Коледа – който се чества широко от християни и нехристияни- е най-очевидният пример/. Но има и някои религиозни групи, както е в случая със Свидетелите на Йехова, които принципно се противопоставят на самата идея за празнуването на рождени дни.

Рожден ден

По случай рожден ден на някой се прави торта на която се поставят свещи. В някои държави точно броят на свещичките подсказва на колко години е  рожденикът. На празника за рожден ден рожденика получава подаръци за рожден ден от близки и приятели, както и поздравителни картички за рожден ден с оригинални пожелания най-вече за здраве и бъдещи успехи!
В сайта пожелания-бг.нет постоянно добавяме нови подкатегории, които да запълнят празнотата в Интернет пространството от пожелания, стихове, спомени мъдри мисли, яки фрази, също така сентенции и девизи.

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

Вижте още Пожелания:
Стихове за Рожден Ден
Забавни Пожелания

Усмихни се :)
Днес е Твоя Ден Рожден!
надяваме се да ви харесват избраните и хубави Пожелания за рожден ден

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---