Най-Хубавите Пожелания

Попаднали сте на място с най-хубавите пожелания за рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, пенсиониране и т.н.

Тук ще намерите много добри идеи и хубави пожелания за различни празници. Напишете едно върху картичка за рожден ден например или напишете приятно пожелание във социалните мрежи. Дайте на приятелите си едно незабравимо преживяване за различните празници и поставете усмивка на лицата им по повод техния празник!

Голям избор от пожелания за всекти повод, като същевременно за ваше удобство сме ги направили в различни категории в зависимост от целта и случая.

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

– Най-Хубавите Пожелания за Рожден Ден

Надявам се да имаш един невероятен ден, защото ти си невероятен! Мисля си за теб и твоя рожден ден, и ти желая всичко най-хубаво – здраве, любов и безгранично щастие! Надявам се, че денят е толкова фантастичен, колкото си и ти самия. Ти заслужавате най-доброто и нищо по-малко.

– Най-Хубавите Пожелания за Имен Ден

Скъпа ми Гергана, нека очите ти не познават сълзите, а пътят ти е постлан с килим от красиви рози. Нека този имен ти донесе океана на любовта и магнетична сила за да изпълниш твоите желания.

– Най-Хубавите Пожелания за Сватба

Младоженци – в тази дума има звук от светлина и щастие! С пожелание да задържите ехото на марша Менделсон и запазите топлината във вашите сърца! Честито!

– Най-Хубавите Пожелания за Кръщене

– Най-Хубавите Пожелания за Юбилей

Нека идните години са винаги пълни с слънце и дъжд, водопади и пустини, пеперуди и пчели и всичко останало, което животът може да предложи. Честит Юбилей, с пожелания да бъдеш жив, здрав, много щастлив и нека животът ти предложи само това което мечтаеш!

– Най-Хубавите Пожелания за Свети Валентин

Купи страхотно сребърно бижу с 10% отстъпка!
Въведи код за отстъпка: POJ10
Ползвай код за отстъпка тук

– Най-Хубавите Пожелания за 8 март

– Най-Хубавите Пожелания за Великден

– Най-Хубавите Пожелания за Коледа

Коледа е една чудесна приказка, в която всички мечти и желания се сбъдват. Ето защо в този прекрасен ден ти желая само добро здраве, светлината на късмета да е с теб, слънцето не напуска дома ти и сърцето ти. Весела Коледа.

– Най-Хубавите Пожелания за Нова Година

Нека всички наши щастливи и топли спомени прехвърлим в новата година, а ветровете да отвеят злото. Нека новата по щастлива година е с теб и твоето семейство завинаги. Наздраве за Новата година – Честита Нова Година!

– т.н  т.н …. пожелания за всеки повод ще намерите в сайта ни.

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---