Най-Хубавите Пожелания
Ние сме Pojelaniq-bg.Net и сме първия и най-голям сайт съдържащ най-хубавите пожелания в Българското Интернет пространство. Нашите читатели бързо ни похвалиха още през ранните етапи от развитието на сайта и ние решихме да го направим мега голям с над 5 000 пожелания и поздрави за различни празници. Целта на сайта е да остане най–големия сайт с най–хубавите пожелания за празници.

Най-Хубавите Пожелания

Здравейте Приятели и Добре Дошли в сайта с най-хубавите пожелания за рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, пенсиониране и т.н.

Тук ще прочетете най-хубавите пожелания за различни празници. Напишете едно върху картичка за рожден ден например или напишете приятно пожелание във социалните мрежи. Дайте на приятелите си едно незабравимо преживяване за различните празници и поставете усмивка на лицата им с най-хубавите пожелания за празници.

В тази статия сме избрали най-хубавите пожелания, като същевременно за ваше по–голямо удобство сме ги направили в различни категории в зависимост от повода и случая.

– Най-Хубавите Пожелания за Рожден Ден

Надявам се да имаш един невероятен ден, защото ти си невероятен! Мисля си за теб и твоя рожден ден, и ти желая всичко най-хубаво – здраве, любов и безгранично щастие! Надявам се, че денят е толкова фантастичен, колкото си и ти самия. Ти заслужавате най-доброто и нищо по-малко.

– Най-Хубавите Пожелания за Имен Ден

Скъпа ми Гергана, нека очите ти не познават сълзите, а пътят ти е постлан с килим от красиви рози. Нека този имен ти донесе океана на любовта и магнетична сила за да изпълниш твоите желания.

– Най-Хубавите Пожелания за Сватба

Младоженци – в тази дума има звук от светлина и щастие! С пожелание да задържите ехото на марша Менделсон и запазите топлината във вашите сърца! Честито!

– Най-Хубавите Пожелания за Кръщене

– Най-Хубавите Пожелания за Юбилей

Нека идните години са винаги пълни с слънце и дъжд, водопади и пустини, пеперуди и пчели и всичко останало, което животът може да предложи. Честит Юбилей, с пожелания да бъдеш жив, здрав, много щастлив и нека животът ти предложи само това което мечтаеш!

– Най-Хубавите Пожелания за Свети Валентин

– Най-Хубавите Пожелания за 8 март

– Най-Хубавите Пожелания за Великден

– Най-Хубавите Пожелания за Коледа

Коледа е една чудесна приказка, в която всички мечти и желания се сбъдват. Ето защо в този прекрасен ден ти желая само добро здраве, светлината на късмета да е с теб, слънцето не напуска дома ти и сърцето ти. Весела Коледа.

– Най-Хубавите Пожелания за Нова Година

Нека всички наши щастливи и топли спомени прехвърлим в новата година, а ветровете да отвеят злото. Нека новата по щастлива година е с теб и твоето семейство завинаги. Наздраве за Новата година – Честита Нова Година!

– т.н  т.н …. страницата е в процес на разработка!

Колко често се обновява сайта?
Pojelaniq-bg.Net се обновява по няколко пъти на седмица, по този начин вие имате актуалните празници за деня, които може да видите в горната част на сайта. Също така сайта се обновява и от нашите читатели. Може би ще се запитате, как става това. Ами много лесно изпращате ни на нашата електронна поща ([email protected]) вашите най-хубави пожелания и ние веднага ще ги добавим в сайта. С Pojelaniq-bg.net вие винаги имате най-новите и най-хубавите пожелания за празници.

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели :)

Категория: Пожелания


--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---